Close
Østlandske Lettmetall

Østlandske Lettmetall AS ble stiftet høsten 1979 i Elverum med produksjonsoppstart 1. januar 1980. 

Selskapets formål var produksjon av lettmetalldeler som støping av deler i aluminium til industrien, samt hva som ellers går inn under slik produksjon.

Produksjonen ble startet opp i de gamle lokalene til Herambs Mek. 

Verksted AS i Vestsiveien 39. 

Etter hvert som årene gikk og antall ansatte vokste ble arealene utvidet og alle bygninger som var igjen etter Herambs ble utnyttet. 

Vi kom til slutt i den situasjonen at lokalene ble for små og uhensiktsmessige for oss. 

I februar måned 2007 ble spaden satt i bakken i Vestsiveien 135 og et nytt bygg på 5500 m² stod klart til innflytting 28. april 2008.


Vi har topp moderne utstyr og ikke minst dyktige og motiverte medarbeidere som gjør at vi utfører oppgaver på et meget høyt nivå hva angår presisjon og kvalitet. 

Vi kan tilby stykk- og serieproduksjon av deler støpt i sand eller kokille i de fleste aluminiumslegeringer, spesiallegeringer og komposittlegering. 

Vi har en topp moderne maskinpark med CNC–styrte maskiner og kan tilby en komplett levering av støpte og maskinerte deler. 

Vår kvalitetspolitikk går ut på å gi våre kunder høy service og produkter og tjenester med riktig kvalitet i henhold til spesifikasjoner og inngåtte avtaler.