Close

august 3, 2019

Fornying av nettsider

I forbindelse med Tepas sin overtakelse av Østlandske Lettmetall vil nettsidene bli fornyet, og bli mer i samsvar med sidene til de andre bedriftene i konsernet. Herunder Tepas Industrier, Tepas Kompetanse og Trysil Vask og Rens. Trysil Snowsystem har en litt annen portal, fordi det er en ren webshop.

Nettsidene for Østlandske Lettmetall vil ta utgangspunkt i de gamle sidene hva gjelder innhold og deretter bli fornyet/endret litt etter litt. Da vi ar egne folk som arbeider med Grafisk design/web og multimedia, vil vi kunne presentere en mer levende side ved at tekstinnhold, bilder og oppdateres oftere, samt at funksjoner og tilpasninger kan gjøres så fort behovet melder seg. En kan gjerne si det slik at en nettside aldri bør bli «ferdig», fordi den har til hensikt å følge det som skjer og være i takt med tiden.

Dersom vi har noe nytt som vi ønsker å offentliggjøre har vi i likhet med de andre sidene våre, har vi satt opp en nyhets-blogg for dette. De tre siste oppslagene vi kunne sees på forsiden, samt under kategorien nyheter som finnes i menyen øverst.

Nettsiden vil være fullt responsiv, som vil si at den også tilpasses nettbrett, mobile enheter uavhengig av type nettleser.

 

Samtidig som vi arbeider med å få på plass selve grunnlaget, er vi i gang med oppdatering av bilder være seg av bygninger, maskiner, arbeidere eller ulike detaljer som vil bidra til et interessant nettsted.  Sammenlagt håper vi at nettsiden skal kunne være et flott ansikt utad for en avansert industribedrift med unike muliighter og dyktige arbeidere.